“En nou is het genoeg, je ziet toch dat er iets mis is”

Deel3: Het verhaal van Mirthe. Doof en nu ook nog blind

 

“En nu is het genoeg”, mijn vader sloeg met zijn vuist op de tafel van het consultatiebureau. “Je ziet toch dat er wat mis is.” Ik was zo blij dat mijn vader mee was. Mijn emoties had ik niet meer in de hand en ik kon niets zeggen. Na alle ellende met het gehoor van Mirthe leek ze ook niet te zien. Ze pakte niets, keek ons niet aan, ze liep duidelijk achter in de ontwikkeling.

In deze vlog vertellen wij hoe we ontdekten dat Mirthe blind is. En wat dat met ons deed toen we dat hoorde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s